06Apr. 2021

Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit


Începând cu anul 2019, statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către un ONG.

Dacă vrei să susții asociația noastră, completează formularul de mai jos și redirecționează o parte din impozitul tău aferent anului trecut către Asociația A.R.D.I.S.

Data până la care formularele pot fi depuse este 25 mai 2021, iar procedura e simplă și nu te costă nimic.

Pasul 1

Descarcă formularul completat deja cu datele noastre. Formularul e pentru anul 2020, pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.

Formularul 230

*Conform noului Cod Fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit poate fi redistribuit către același beneficiar pentru o perioadă de cel mult doi ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

Pasul 2

Completează doar secțiunea I. Date de identificare a contribuabilului cu datele tale. Semnează formularul în partea din stânga jos.

Pasul 3

Trimite formularul prin una dintre metodele de mai jos:

  1. Prin poștă sau prin curier la adresa Aleea Vergului nr. 5 Bl. 19, Sc. 3, Et. 6, Sector 2, București. Mai departe ne ocupăm noi.
  2. La organul fiscal de care aparții, conform adresei din buletin. Poți depune formularul direct la registratură sau prin poștă, cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale. Găsești aici adresele.
  3. Prin serviciul online ANAF Spatiul Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.

Dacă vrei să ne ajuți mai mult, îți poți convinge apropiații, prietenii și colegii să ți se alăture. Fiecare ajutor contează! Adună cât mai multe formulare și scrie-ne la office@ongardis.ro să le luăm noi de la tine.

Datele noastre de identificare sunt:

Asociația A.R.D.I.S.
CUI: 40852680
Banca: Banca Transilvania - Sucursala București
Cont IBAN: RO95BTRLRONCRT0488032301